Maroc Life: het begin!

Vorig jaar verhuisde ik naar Marokko. Naar Agadir. Ik had geen verwachtingen noch verplichtingen: ik zou gewoon gaan en dan wel verder zien. Wat is er van een jaar in Marokko wonen gekomen? Een heleboel levenslessen, mooie herinneringen, spannende verhalen en daarmee ook deze blog. Omdat ik ze niet onverteld wil laten en de recepten die ik heb geleerd, het verdienen om ook op jouw tafel gepresenteerd te worden. Met liefde. 

Op Maroc Life vind je vier keer per week een vers artikel. De onderwerpen lopen ontzettend uiteen, zo zal je recepten vinden en tutorials over hoe je de perfecte cous cous kan maken, maar ook zal ik mijn ervaringen over wonen in Marokko delen. En de cultuursverschillen. Binnenkort komt er ook een hele speciale serie blogs aan. Het onderwerp ga ik lekker nog niet verklappen. Daarvoor zeg ik: stay tuned!

Lieve lezer, ik hoop dat je een reactie achter laat, want, ik ben ook hartstikke nieuwsgierig naar jou!

Liefs,

Khadija

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *